Prodej bytu 3+1 102 m², Opava

4 590 000 Kč

Cena včetně odměny RK a právního servisu

Nemovitosti nabízí

JOLK REALITY

Opava, náměstí Republiky 496/8

POSLAT DOTAZ

Popis nemovitosti

Milovníkům periferie města venkovského typu s bohatou zelení a potůčkem vinoucím se kolem domu o dvou bytových jednotkách nabízím právě jednu z nich v osobním vlastnictví, a to se samostatným vstupem, chodbou a elegantním schodištěm spojujícím dvě podlaží a dělícím tak bytovou jednotku na dvě části.
1. NP poskytuje útočiště jak rodičům, tak dětem, kde dětský pokoj a ložnici doplňuje prostorná koupelna společně s WC. Účelově je zde umístěna i technická místnost s novým kondenzačním plynovým kotlem v návaznosti na čerstvě vyvložkovaný komín.
Neméně světlému a rozměrnému 2. NP dominuje vzdušný obývací pokoj a půvabná, prakticky uspořádaná kuchyň, obojí s krásným výhledem do okolí.
Za pozornost stojí i další, tentokrát samostatné WC s umyvadlem naproti schodišti. Podlahovým krytinám vévodí dlažba (ve 2. NP přikrytá linoleem) v kombinaci s plovoucími podlahami v pokojích 1. NP.
Z iniciativy soudobých majitelů nedávno na zahrádce vyrostl skleník a postavila se terasa s jihovýchodním směřováním, kterou lze případně propojit s interiérem bytu. Částečně podsklepený dům byl v r. 2007 revitalizován, což znamenalo zateplení, novou fasádu a nová plastová okna, a v r. 2010 proběhla i celková rekonstrukce bytu.
Velkou výhodou zdejšího bydlení je bezproblémové parkování přímo u vstupní branky, předností minimální investice po nedávných úpravách bytu i domu, vcelku nízké náklady na bydlení a třešinkou na dortu je bohatá občanská vybavenost v podobě ZŠ, MŠ, obchodu s potravinami, veterinární ambulance a velmi oblíbeného dětského hřiště.
Využijte možnosti prohlídky, je škoda minout takovou příležitost.
Těšíme se na vás.

Základní údaje

Dopravní spojení MHD, Silnice
Elektřina 230 V
Kanalizace Veřejná kanalizace
Zdroje vody Veřejný vodovod
Způsoby vytápění Lokální - plynové
Konstrukce Zděná
Balkóny Terasa
Zdroje vody Veřejný vodovod
Inženýrské sítě Internet, Plyn
Příjezdy Asfalt
ID nemovitosti 672
Vlastnictví soukromé
Stav objektu Bezvadný
Plocha užitná 102 m²
Energetická náročnost G - Mimořádně nehospodárná

Poloha na mapě

Nemovitosti nabízí

POSLAT DOTAZ

JOLK REALITY

Opava, náměstí Republiky 496/8

Zobrazit kompletní nabídku RK

JOLK REALITY

Sdílet nemovitost

TOPlist