Prodej výrobního objektu 630 m², Opava

7 490 000 Kč

včetně provize, včetně právního servisu

Nemovitosti nabízí

JOLK REALITY

Opava, náměstí Republiky 496/8

POSLAT DOTAZ

Popis nemovitosti

Exkluzivně nabízíme prodej komerčního objektu s přilehlými pozemky o celkové výměře 2.326m2. Tento atraktivní objekt se nachází v ideální lokalitě a představuje vynikající příležitost pro váš podnikatelský rozvoj.

Hala s vnitřní plochou cca. 630m2 je zhotovena z kvalitního cihlového zdiva a disponuje sedlovou střechou. I přesto, že vnitřní část haly vyžaduje rekonstrukci, její potenciál je zřejmý. Zde můžete přizpůsobit prostor svým potřebám a vytvořit moderní, funkční pracoviště.

Objekt je napojen na kanalizaci a elektřinu s možností přípojek 230V a 400V. To poskytuje ideální podmínky pro vaši podnikatelskou činnost bez omezení.

Kromě toho je k dispozici rozlehlý venkovní prostor včetně obslužných komunikací, které jsou ve vlastnictví majitele. Celková plocha pozemků činí 2.326m2. Tato plocha nabízí nejen dostatek místa pro parkování, ale také možnost využití pro další rozšíření vašeho podnikání.

Abyste měli plnou podporu při financování tohoto exkluzivního objektu, nabízíme i kompletní servis pro případ financování hypotékou.

Nezmeškejte tuto jedinečnou příležitost a kontaktujte nás. Tento komerční objekt s rozsáhlými pozemky je ideální investicí do vašeho podnikání. S naší pomocí dosáhnete svých podnikatelských cílů a získáte prostor, který vám umožní růst a úspěch.

Základní údaje

Elektřina 230 V, 400 V
Zdroje vody Veřejný vodovod
Konstrukce Zděná
Zdroje vody Veřejný vodovod
ID nemovitosti U-stodol
Stav objektu Dobrý
Plocha pozemku 2 326 m²
Plocha užitná 630 m²
Energetická náročnost G - Mimořádně nehospodárná

Poloha na mapě

JOLK REALITY

Opava, náměstí Republiky 496/8

Zobrazit kompletní nabídku RK

JOLK REALITY

Sdílet nemovitost

TOPlist