Prodej rodinného domu 190 m², Budišov nad Budišovkou

1 250 000 Kč

Nemovitosti nabízí

JOLK REALITY

Opava, náměstí Republiky 496/8

POSLAT DOTAZ

Popis nemovitosti

Klenot přímo u kolejí! Tato nemovitost, ležící vedle železniční stanice v Budišově nad Budišovkou, nabízí neuvěřitelný potenciál pro zkušené investory či odvážné renovátory. I přes svůj současný technický stav si tato budova zachovává svůj nezaměnitelný šarm a nabízí možnost proměnit ji v účelnou stavbu. Nemovitost je částečně podsklepena a nyní vyklizena - připravena k rekonstrukci.

Máte-li vizi a odvahu, tato nemovitost může být váš klíč k budoucímu úspěchu. Není třeba se nechat odradit průběžnými opravami – představte si možnosti, které tato lokalita může nabídnout! V blízkosti stanice, s dopravní dostupností, představuje tato nemovitost atraktivní příležitost pro podnikání, bydlení nebo komerční využití v turistice.

Pojďte si prohlédnout tuto skvělou investiční příležitost a staňte se součástí transformace tohoto fascinujícího prostoru. Kontaktujte nás ještě dnes a objevte potenciál, který tato nemovitost skýtá!"

V balíčku služeb spojených s prodejem nemovitosti nabízíme i kompletní servis pro případ financování hypotékou. S dotazy mě neváhejte kontaktovat.

Základní údaje

Konstrukce Zděná
ID nemovitosti 856
Stav objektu K rekonstrukci
Plocha pozemku 128 m²
Plocha užitná 190 m²
Plocha zastavěná 128 m²
Energetická náročnost G - Mimořádně nehospodárná

Poloha na mapě

JOLK REALITY

Opava, náměstí Republiky 496/8

Zobrazit kompletní nabídku RK

JOLK REALITY

Sdílet nemovitost

TOPlist