Prodej rodinného domu 102 m², Opava

4 590 000 Kč

Cena včetně odměny RK a právního servisu

Nemovitosti nabízí

JOLK REALITY

Opava, náměstí Republiky 496/8

POSLAT DOTAZ

Popis nemovitosti

Zájemcům o bydlení na periferii města venkovského typu s bohatstvím zeleně a potůčkem v těsné blízkosti nabízím polovinu rodinného domu, jejíž součástí je bytová jednotka v osobním vlastnictví se samostatným vchodem, menší halou a elegantním schodištěm spojujícím dvě podlaží a rozdělujícím tak bytovou jednotku na dvě části.
V 1. NP nacházíme dětský pokoj a ložnici v doplnění rozměrné koupelny s oknem a společným WC. Ne náhodou je zde umístěna i technická místnost s novým kondenzačním plynovým kotlem v návaznosti na čerstvě vyvložkovaný komín.
Neméně světlému 2. NP dominuje vzdušný obývací pokoj a půvabná, prakticky uspořádaná kuchyň, obojí s krásným výhledem do okolí. Za pozornost stojí i další, tentokrát samostatné WC s umyvadlem přímo proti schodišti.
Vybranou podlahovou krytinou je dlažba (ve 2. NP přikrytá linoleem) v kombinaci s plovoucími podlahami v pokojích 1. NP.
Z iniciativy soudobých majitelů vyrostl nedávno na zahrádce skleník a postavila se terasa s jihovýchodním směřováním, kterou lze případně propojit s interiérem bytu.
Částečně podsklepený dům byl v r. 2007 revitalizován, což znamenalo zateplení, novou fasádu a nová plastová okna, a v r. 2010 proběhla i celková rekonstrukce bytu.
Velkou výhodou zdejšího bydlení je bezproblémové parkování přímo u vstupní branky, předností minimální investice po nedávných úpravách domu i bytu, vcelku nízké náklady na bydlení a třešinkou na dortu je bohatá občanská vybavenost se ZŠ, MŠ, obchodem s potravinami, veterinární ambulancí a velmi oblíbeným dětským hřištěm.
Nenechejte si ujít jedinečnou příležitost a domluvte si se mnou prohlídku.
Těším se na vás.

Základní údaje

Dopravní spojení MHD, Silnice
Elektřina 230 V
Kanalizace Veřejná kanalizace
Zdroje vody Veřejný vodovod
Způsoby vytápění Lokální - plynové
Konstrukce Zděná
Balkóny Terasa
Zdroje vody Veřejný vodovod
Inženýrské sítě Internet, Plyn
Příjezdy Asfalt
ID nemovitosti 673
Stav objektu Bezvadný
Plocha pozemku 277 m²
Plocha užitná 102 m²
Plocha zastavěná 88 m²
Energetická náročnost G - Mimořádně nehospodárná

Poloha na mapě

Nemovitosti nabízí

POSLAT DOTAZ

JOLK REALITY

Opava, náměstí Republiky 496/8

Zobrazit kompletní nabídku RK

JOLK REALITY

Sdílet nemovitost

TOPlist